cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

23 Haziran 2009 Salı

Knee High Gladiator Sandals

Uzun zamandır diz hizasında gladyatör sandalet bakınıyorum heryerde. Mary Kate'in Chanellerinde feci gözüm var:) Uyanık amerikalılar boş durmamış ve aynısını yapıp ebay'de 30 $ civarında satıyorlar. Bende yurdum insanından aynı açıkgözlülüğü, uyanıklığı bekliyorum:) Burdan ayakkabı üreticilerine sesleniyorum nolur sizde bu model ayakkabı üretin beni daha fazla üzmeyin!!! ((Kopyacılığa teşvikten suçlanabilirmiyim:)


Diyceksiniz ki madem bu kadar istiyosun niye ebay'den almıyosun. 1- Denemeden ayakkabı almak istemiyorum. 2- Ebay'den alışveriş yapmak beni korkutuyor artık:) 3- 30$lık ayakkabı için 40$ shipping cost ödemek çok mantıklı gelmedi...
Böyle bi model ayakkabıyı yurdum sınırları içinde gören, duyan, rastlayan ve beni haberdar etmeyen Süreyya Yalçın kadar rüküş olsun:P

15 yorum:

Merve dedi ki...

kardesim bu ayin basinda besiktastaki pasajlardan bu tarz bi gladyator bulmustu. tam diz altina kadar degil ama yine bayagi bi yuksek boyu. muhtemelen hala vardir :)

Adsız dedi ki...

güzelmiş.. huummm =)

Adsız dedi ki...

Süreyya Yalçin kadar rüküş olmak istemiyorum..:))kesinlikle gördüğüm gibi sana haber vereceğim sen de en kısa zaman da kavuşursun umarım sandaletlerine..

julide dedi ki...

flowerda gordum diye hatırlıyorum.ysl cage ayakkabılaı kesin varda bu da varmıydı %100 emin değilim. bakmakta fayda var.

Mrs Baros dedi ki...

bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum(:

tatlisubaligi dedi ki...

deichmann diye bir magazada gordugumden eminim boyle diz altı galdyator sandalet.. bakmanı tavsiye ederim

[LA] dedi ki...

LOVE THESE SANDALS!

The perfect combo: gladiator+silk dress (only my opinion haha)






http://lainarollercoaster.blogspot.com

Kesinlikle , belki * dedi ki...

Bakırköy Centro'nun vitrininde bu tarz gladyatör vardı ama kahverengiydi :))

Adsız dedi ki...

shoetek de wardı galipa ya

modaninprensesi dedi ki...

Bende Bakırköy'de ayakkabıcılar pasajında gördüm çok benzeri hatta bende almayı düşünüyorum bir bak istersen oraya umarım yardımım dokunur canım=)

,, dedi ki...

canım benim bende bunların püsküllü olanlarından istiyorum dizlerime kadar:) gittigidiyorda gördüm. tavsiyem gittigidiyorda var bu mmodellerden,birde shoetek te de uzun bi model çalışmılar sanırım bende görmüştüm.
öptüm seni:)

ceren dedi ki...

ay ben de nişantaşında gördüm=) bakıp haber veriyim sana=) hatırlayamadım nerdeydi çünkü..

Fashioncholic Girl dedi ki...

ya bu cidden çok hoş bişey ve ben de tam olarak bundan arıyorum ama ankarada :)

Adsız dedi ki...

merhaba

evet gittigidiyor da var ama kalitesi ayakta duruşu bılınmez tabı ınternet alışverişi zor ya off:( ki muhtelemen onlarda ebaydakı 30$lıktandır.. en iyisi bence goren arkadaslardan yerlerını hatrlamalarını saglamak:)

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Kubra

Twitter Updates