cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

25 Eylül 2009 Cuma

Fashionable İstanbul Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenecek!

Image and video hosting by TinyPic

Bilinmemezliklerle, tartışmalarla ve Bar Refaeli'yle adını duyuran Fashionable İstanbul haberleri yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor. 23-25 Ekim tarihleri arasında Dolmabahçe Sarayı'na kurulacak çadırda düzenlenecek olan etkinliğin sponsorları Avea ve Doğan Yayın Holding olmuş.

İTKİB'in düzenlediği Fashion Days'in hemen arkasından düzenlenmesi konusunda da bi açıklık getirmişler ve iki etkinliğin birbirine rakip değil, tamamlayıcı olduklarını ifade etmişler...

Roberto Cavalli, Vivenne Westwood, Feruccio Ferragamo, Massimilliano Giornetti, Vittiorio Missoni ve Tommaso Aquilano etkinliğe katılacak tasarımcılar listesinde yer alıyor.

Bar Refaeli'nin açıklamaları ise hayli inandırıcı! ' İstanbul dünyadaki en güzel şehir. İnsanlar iyi ve şıklar. Kadının moda başkenti olacak bir şehir. Her yıl bu etkinliğe gelmek istiyorum' demiş.

Source: Hürriyet

4 yorum:

Adsız dedi ki...

wow I didn't understand much, but if it has to do with fashion and this adorable city, it must be great haha ;)

Unknown dedi ki...

Gold, it is about a fashion event which will be held in istanbul, although u dont know turkish, u understood really well:)

Eylul dedi ki...

Ben ikna oldum bar ole demisse oledir.Kevin da soledi zaten soleyecegini =)Nisantasi ve bebekden baska bir yere gitmemis bar.Ama ole yada boyle tanitimimiz icin iyi oluyor tum bunlar. sefasini surecek olan ikoncuklara hayirli olsun.

Unknown dedi ki...

Dolapdere, Kasımpaşa falan gezdirselermiş biraz bakalım neler diycekti:) Keşke gerçekten tanıtımı yapılabilse daha Türkiye'deki insanları bırak İstanbul'daki insanların bile böyle bi etkinlikten haberi olmuyorken yabancı basının ilgisini ne kadar çekicekler bilmiyorum... Eda Taşpınarcımsız bi moda haftası daha kaldıramayızz:)

Twitter Updates