cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

19 Kasım 2009 Perşembe

Jimmy Choo Competition!!!

Image and video hosting by TinyPic

Jimmy Choo kazanmanız bir fotoğraf uzağınızda desem:) Hem de 7 ayakkabı 2 çanta desem:) Jimmy Choo, Elton John Aids vakfıyla elele vererek gelirinin %25i Güney Afrika'ya yollanıcak yeni bir koleksiyon tasarladı. Projeye farkındalık yaratmak için de bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Konusu ise YOU, YOUR SHOES and 72 yani sen, senin ayakkabıların ve 72. Büyük ödül, Vip Jimmy Choo deneyimi! Jimmy Choo stilisti eşliğinde kendi seçiceğiniz 7 ayakkabı ve 2 çanta. Hediyeler bununla bitmiyor tabi daha ayrıntılı bilgi ve katılım için http://www.jimmychoo72.com/ son katılım 7 Aralık!

Image and video hosting by TinyPic

Jimmy Choo is launching their latest campaign to support and raise awareness for the Elton John AIDS Foundation. These two collaborating groups are having a photo competition and 25% of the proceeds will be donated to the Simelela Rape Center in South Africa to provide outreach and aid to the victims. The theme of the photo competition is "you, your shoes and 72." The image you choose should incorporate this idea which you can learn more about from the below website. The prize will be the ultimate Jimmy Choo VIP experience! The winner will be chosen December 7th and be invited to spend a day at the Jimmy Choo headquarters and choose 7 pairs of shoes and 2 handbags. http://www.jimmychoo72.com/

11 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de twitterda duyurmuştum ama 1 kişi dışında ses çıkmadı, ürünler jimmy choo ruhundan uzak biraz.. farkındalık adına güzel bir PR çalışması ama ona şüphe yok.

Unknown dedi ki...

Bende baktım koleksiyona çok güzel diyceğim bişey göremedim ama jimmy choo jimmy choodur hayır diyemem:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

katlmak-kazanmak istedim :)

Unknown dedi ki...

bende siucum bendee:) Kimse ilgi göstermedi zaten rakipleri elememize gerek bile kkalmadı:P

Sıla Yılmaz dedi ki...

seninle beraber katılalım bebek 7 ayakkab 2 çantayı da paylaşırız :)
gerçi ayakkabılar paylaşılmıyor artan 1i de sedaya veririz:)))

Unknown dedi ki...

Ayak numaralarımız tutsa değiş tokuşlu giyerdikk:) Kazandık paylaşması kaldı zatenn ehueh:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

hihihi çok tatlısınızz:))

Eda Yılmaz dedi ki...

72 bir fotoğrafta nasıl kullanılabilir ki, bilemedim ben. 72 tane ayakkabıyla fotoğraf çektirilebilir belki ama bende yok o kadar ayakkabı:) aklıma bir şey gelse katılıcam ama gelmio:)

Unknown dedi ki...

günebakan, sitede çekip gönderilen fotoğrafları yayınlıyorlar ordan ilham alabilirsin:) En çok saat 7:10 olarak kullanılmış ya da fotoğraflara yazmışlar 72 şeklinde, ya da direk temayla alakalı 7 ayakkabı ve 2 çanta kullanabilirsin:)

aysegul in ny dedi ki...

varsa guzel fıkırlerı olan paylassın ben varım yada varmı benle katılacak olan guclerı bırlestırıp voltran yapacak olan :)

Unknown dedi ki...

aychulus, valla benim de aklıma bişey gelmedi ilham bekliyorum:)

Twitter Updates