cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

13 Kasım 2009 Cuma

Miroslava Duma's maxi skirts!

Yazın uzun etekleri bol bol giydik peki ya kışın? Sizi bilmem ama ben kışın uzun etek giymeyi tercih etmiyordum, taki Miroslava Duma'nın maxi etekli kombinlerini görene kadar:) Özellikle ikinci fotoğrafta bu sezonun modası kürk yelekle tamamlaması hoşuma gitti. Her iki davette de aynı çantayı kullanması ise gözlerden kaçmasın, şal olayından sonra diyorum ki Miroslava'da krizden nasibini almış:P

We wore maxi skirts all summer long, what about the winter? I don't know you guys but I wouldn't prefer wearing maxi skirts in winter until i saw Miroslava:) Especially on the second photo she wore the skirt with fur vest, i love it!!


Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

17 yorum:

ISIL CAN dedi ki...

Cok guzel bence maxi etekler,elbiseler ama bence boyu uzun yada normal olanlar kullanmali. kombinleri cok guzel tarz mukemmel ama boydan kaybetmis cok yerden bitme durmus bence Miroslava da =(

Adsız dedi ki...

ben de ilk fotoğraftaki kombine bayıldım. Gri ve pembe uyumu!

AYŞİM ÖZGÜR dedi ki...

bu kızı Ny'da Fashıons Nıght Out'da gördüm, Zac Posen'le konuşuyordu çok çok şıktı ve güzeldi hayran kaldım:)

♥ ♣ dedi ki...

İkinci fotoğraftaki elbise sanıyorum (Dries Van Noten). çok enteresan bir şekilde kombinlemiş. ayrıca miroslava'nın aynı kıyafet ve aksesuarları birden fazla kez kullanmasına bayılıyorum ben :)) bizden biri hissi yaratıyor.

matissera dedi ki...

bence kürk yelekle o maxi etek hiç yakışmamış, parçaların birbirlerine uyumları hiç yok, yani uyumsuzluğu bile bir uyum içinde kullanabilirsiniz ama burda uyumsuzların uyumu da yok, yelek boynunu çok kısa göstermiş etek de bacaklarını ..ben hiç sevmedim sizi bilmem :)

ZET Fashion dedi ki...

Sende giymiştin bi kere çizmeyleee :))
Mira giyse bile, ben pek tercih etmem sanırım. Gene de büyük konuşmamak lazım dimi :)

Unknown dedi ki...

Işıl Can, o da kısa gözükmemek için altına en topuklu ayakkabılarını giymiştir muhtemelen:)

trendsandshopping, ben ikinci fotoğraftaki uyumsuzluğu da sevdim:)

Ayşim, fotoğraflar yanıltmıyomuş demekki gerçekten güzelmiş:)

Modaretör, banada ilginç geliyor aynı şeyleri kullanması Harper's Bazaarın editörü sonuçta kimbilir elinden neler geçiyordur:)

matissera, boyunu kısa gösterdiği doğru ama ben kombinlerini yinede beğendim:)

Zetcim, evet hemde benimki yazlık elbiseydi:) asla giymem deme bi bakmışsın giymişsin:)

melike dedi ki...

herhangi bir bershka kızından çok da farklı giyinmediğini düşündüğüm miroslava'nın en beğenmediğim kombinleri bunlar oldu.. Türkiye'de bu kombinleri giyebilecek yegane isim: Süreyya Yalçın. tabi o giyse rüküş köşelerinde boy boy resimleri çıkardı ama miroslava giyince illa ki güzeldir, trendydir diye bakılıyor.

Unknown dedi ki...

melike, herkesin stil görüşü kendine :). Ben Miroslava'nın zevkli seçimler yaptığını ve giydiklerini yakıştırdığını düşünüyorum. Süreyya Yalçın'la adının aynı yorumda geçmesi bile ilginç gerçi Süreyya'nın stilini bile beğenen insanlar var:)

melike dedi ki...

Cindrella beni yanlış anlama, biraz sert bir dil kullandım galiba ama demek istediğim Miroslava'nın zevksiz olduğu ya da kötü giyindiği değildi. sezonun popüler parçalarını birleştirmeyi iyi bilen, kendine yakıştıran bir kız, bershka kızı dediysem hangimiz değiliz ki:) ben de o tür mağazalardan giyiniyorum, hem her avmde bulunmaları hem de uzun uzun düşünme derdinden kurtarmaları sebebiyle tercih ediyorum. demek istediğin Miroslava'nın çok özel bir tarza sahip olmadığı, hali vakti çok yerinde olan çoğu bayan onun kombinleri yapabilir bence. genelde giydiklerini şirin ve usturuplu bulsam da sadece bu 2 kombini hiç beğenmedim, ne fiziğine, ne yaşına ne de tarzına uymamış.
umarım yanlış anlamadın (:

Unknown dedi ki...

melike, yanlış anlamadım tabiki herkes fikirlerini yazabilsin diye var zaten bu yorum kısmı:) Ben beğendim sizde beğenmelisiniz gibi bir düşüncem de yok senin beğendiğini de belki ben beğenmiyorumdur:)

tdw dedi ki...

News on daily-women, 2 new posts by O&M :
An interview to a young girl who loves Chineese & Japan style, and a photo shoot by Olivia in Leopard dress :)

come on and see us !
have a nice day :) x.o.x.o

Http://daily-women.blogspot.com

Sıla Yılmaz dedi ki...

Kendisine yakıştırmayı bilmiş.. :)

Mira farkı :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet ben de ilk kombini çok beğendim, renk ve doku geçişleri çok başarılı.

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

o kürk yelek gerçekse hiçbir şey diyemeyecegim..
Kürk giyen ve kürk seven kadınları anlamak mümkün degil! bir hayvan öldürülüyor süs olsun diye, nasıl bir vicdansızlık bu ya

rusi dedi ki...

ilk kombin çok iyi ama ikincisi berbat bence...kızın yüzü güzelde herşey güzel ....ah ah kader utansın:)

melikema dedi ki...

iki farklı insan aynı kıyafetleri giyse bile kaldırabilme çok önemli diye düşünüyorum. Bazı insanlar çok çabasızken bile doğalarında olan o havayı kaliteyi yansıtabiliyorlar. Kimileri ise marka marka üstüste giyip takıştırıyorlar ve maymuna dönebiliyorlar.( bakınız Süreyya Yalçın) Ben miroslavanın kesinlikle doğasında farklı bir havasının olduğunu düşünüyorum bu yüzden de ne giyse yakışıyor...

Twitter Updates