cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

29 Kasım 2009 Pazar

Socks over tights!

Üniversite yıllarımızı saymazsak külotlu çorap üstüne soket çorap giymeyeniniz var mı okul yılları boyunca? Şimdi bu öğrencilik yıllarından gelen geleneği alıyoruz topuklu ayakkabılarımıza uyguluyoruz. Çorapla açık ayakkabı giymediyseniz külotlu çorap üstüne soket çorapla giyersiniz belki:) İlk fotoğrafta modelin giydiği şekilde külotlu çorap, soket çorap ve açık ayakkabı versiyonunu beğendim ama ben şimdilik ankle botlarla giymeye başlıycam:)

During my school years i wore socks over tights like all the other girls:) But now it's time to wear them with high heel shoes. If you are used to wear tights with sandals it can be easy for you to get ready for this trend...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


FrouFrouu ise bu trendi bi adım ileri taşıyarak hem desenli külotlu çorap giymiş hem de iki kat soket çorap. Ben oldukça beğendim ayakları üşüyenler için de birebir:)

FrouFrou has already applied this trend very successfully. I love it! And also if your feet are always cold, this trend is for you:)

Image Hosted by ImageShack.us

18 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

geçen gün aynısını kahverengi çorap üstüne parlak mavi ve küçük küçük delikleri olan bide kurdelesi olan bi çorapla denedim :)

Adsız dedi ki...

cindrellam ii bayramlar! uun süredir diz üstü siyah çorap arayışındym zara vs her yere baktım sence nerden bulabilirim şimdiden teşekkür ederim:):)

Jokella dedi ki...

Bence de çok güzel duruyor! Penti'nin "üstüne soket çorap giyilmiş görünümlü külotlu çorapları" :) var, bu trend için bire bir:) bkz..
http://www.penti.com.tr/corap/desenli-corap/kalin-desenli-kulotlu/tita-kulotlu-corap/

Unknown dedi ki...

Adsız, sanada iyi bayramlar:) geçen günlerde H&M de çalışan bi arkadaşım bana dizüstü çorap getirdi made in Turkey olduğu için ihraç fazlası satan yerlerde bulabilirsin diye düşünüyorum. Onun dışında çorapçılara da bakabilirsin, başka bi yerlerde daha görürsem haber veririm:)

Jokella, aa evet güzelmiş iyi oldu gösterdiğin:)

Fashioncholic Girl, uygulamışsın hemen ne güzel koysaydın bloguna:)

elif dedi ki...

merhaba çok istememe rağmen hiçbir fotoğrafınızı göremiyorum.sadece kırmızı çarpı ve image hosted by tinypic yazısı var :(

uyduruk prenses dedi ki...

ayyy bu üst üste corap işi iyiymiş, oleeey artık moda bahanesiyle soğuk isveç günlerinde bir sürü çorap giyebilirim:)

Unknown dedi ki...

Calzedonia ya bakmadan geçmeyelim bence.. çorap koleksiyonu bir hayli güzel..

Unknown dedi ki...

girlshygirlguide, evet haklısın onu unuttuk:)

Elif, bu fotoğrafları damı görüntüleyemiyorsun?? Tinpic'la yüklemedim üstelik:(

uyduruk prenses,evett üstüste giy giy çık soğuktur şimdi oralar:)

gulbahcesi dedi ki...

çok beğendim desenli külotlu çorap ve soket çorap ikilisini,ayaklar üşümesinn:)
jokellanın dediği gibi pentide çok güzel çoraplar,penti shop'lara girince insanın çıkası gelmiyor:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

bende geçen hafta giydim böyle ama ayağımda oxford vardı :)

Bahar Eren dedi ki...

herkese iyi Bayramlar. Banada bayram hediyesi geldi Leopar desenli Wrau! vahşi kedi olucamm :P

Unknown dedi ki...

Siucum, sen ne giysen yakışır zaten:)

gülbahçesi, eheu bizde de annem penti bağımlısı oldu her dışarı çıkışımızda bize çorap siparişi veriyor:)

Bahar, sanada iyi bayramlar:) Bayram hediyesi diye bişiy mi var bana niye hiç gelmiyooo:) Güle güle giy desenli çorap zaten moda bide leoparlı olursa süper:)

Unknown dedi ki...

bayramda da leopar olur mu ya ne vahşisin bahar!! :)) falke'nin turunculu kilotlusundan aldım ben de kanyon'daki bilstore'dan bayramda kendime. mini minilerimle giyicem artık.. :P bayramda bakamadım internete, geçmiş bayramınızı kutlim bari!

Unknown dedi ki...

Bahar, seninde geçmiş bayramın kutlu olsun:) Herkes bayram için çorap mı almış anlamadımkii:P Güle güle giy bikaç tane de diz üstü çorap edinmeyi unutmayınn:)

FrouFrouu dedi ki...

I was looking at these images, admiring how wonderfully they were styled, with the socks and gloves. Was not expecting the latter part of the post, thanks for the mention, lovely :)

Doorstepping dedi ki...

Lisenin bir döneminde bu işi ciddi moda olarak yapardık. Giyeceğimiz baklavalı soket çorabın içindeki renklerden biri ile başka bir soket çorap da en alta giyerdik. Pek güzel olurdu.

gunesyuksel dedi ki...

anket baya bir zorladı beni sonunda otomatlara corap da koysunlar yazacaktım nerdeyse:) de yasıma basıma bakmadan rengarenk stickerlar istedim otomatlara:) ehhehehe bu corap modası hiç bana göre deil, ankarada deli derler adama beeeee...

Unknown dedi ki...

gunes, otomatımız kırtasiye otomatı olmasaydı çorap mantıklı bi fikir tabiki:) Stickerla yaşın ne alakası var canım hepimizin renkli stickerlara ihtiyacı var:) İnsanların ne düşündüğünü düşünüp giyinceksek ne anlamı var, giyinmek eğlencelidir öyle düşün:)

Twitter Updates