cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Ocak 2010 Cuma

Givenchy Spring 2010 by Mert & Marcus

Givenchy'nin 2010 ilkbahar kampanya fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraflarda Mert Alas ve Marcus Piggot ikilisinin imzası var. İlk dikkati çeken siyah ve beyaz kontrastı tabiki. Yeni sezonda siyah beyaz eski film tadında günler bizi mi bekliyor:) Çizgili ceketler, asimetrik kesimler, geometrik desenler yeni sezon ipuçları veriyor. Yarın Zara indirimine akın ettiğinizde bunları göz önünde bulundurmanız yararlı olabilir:) Ben koşa koşa gitmiycekmiyim, Hayır, belki haftaiçi uğrarım, bana da bişeyler bırakırsanız sevinirim:)

Mert & Marcus did a great job, as always, for Givenchy Spring 2010 ad campaign. Photos give us clues about spring trends. Obviously black and white are essential during the spring, like old movies:) Attention to Striped blazers, geometric patterns and asymmetrical cuts!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

5 yorum:

Unknown dedi ki...

cizgili balzerlere bayildim !!!!!!

Unknown dedi ki...

Bende bayıldım canım özellikle yaka kısmındaki çizgilerin uyumu süper:)

Delance Fashion dedi ki...

Love the pictures! I really want a striped blazer <3

xoxo

blog.delancefashion.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

tespitler mukemmel sekerim! ben de indirim ruzgarina kapilanlara agustos bocegi olun yazi da dusunun diyerekten ilkbahar/yaz trendlerini siraladim blogda:)) gelecege yatirim:p

Unknown dedi ki...

Styleboom, evet sen trendleri a dan z ye sıralamışsın süperdi okudum:) Alıp da baharı beklemek biraz zor geliyo ama yapmak lazım:)

Twitter Updates