cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

29 Nisan 2010 Perşembe

I'm excited about the Prom!

Yaz geliyor mezuniyetler, düğünler, nişanlar yaklaşıyor, bizi de heyecan sarıyor:) Ben de bu sene diplomamı elime alamasam da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenecek mezuniyet balosunu kaçırmaya hiç mi hiç niyetim yok. Bu sebeple birkaç hafta boyunca denediğim bir sürü mezuniyet elbisesini sizlerle paylaşıcam. Eminim sizin de bu yaz almak istediğiniz güzel bir elbise ve gidiceğiniz özel davetler vardır, siz bana fikir verin yorumlarınızı paylaşın ben de size giydiğim elbiselerle yardımcı olayım:) İlk kıyafetlerimiz V2K designers ve Vakkorama'dan. Nilcim bize mağazanın kapılarını açtı, Tunçsel'de süper fotoğraflar çekti... İlk elbise ve fotoğraflar yarın, izlemede kalın:)

Summer is coming, prom is on the way. I couldnt be graduated this season but im definitely going to prom. You know it is so hard to find the perfect dress so these two weeks im going post the dresses which i tried and liked. My blogger friend Nil, helped me doing the photoshoot in V2K designers store and Tuncsel took the photos. The photos are coming tomorrow, wait!!:)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

bende mezuniyet balom icin elbise ariyorum. hatta haftaya sali istanbula gelip ordan bakcam ins =) burda almanya da asla bulamam =) o yüzden fotolarini cok iyi bi sekilde takip etcem =)

Unknown dedi ki...

Senacım, umarım ikimizde aradığımız gibi birşeyler bulabiliriz:)

Nil dedi ki...

Heyecanla bekliyorum :)

Bahar Alkan dedi ki...

yazılarını çok beğendim, hatta takibe aldım :) fotograflardan da aynı okulda olduğumuzu düşünüyorum, gsu.. merakla bekliyorum diğer yazılarını da, sevgiler..

Unknown dedi ki...

Nilcim, sayende:)

Bahar, yazılarımı beğenmene sevindim:) Yok gsu'da diilim fotoraflara aldanmışsın haftasonu kurs için uğramıştım fotoraflar o zaman çekildi:)

Adsız dedi ki...

@ last demek istiyorum !! bekliyorum o halde kuşum 8) :))
'ef'

Twitter Updates