cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

21 Nisan 2010 Çarşamba

Mix the Prints!

Desenleri korkusuzca karıştırın! Puantiye, çizgili, leopar, geometrik, ekose, çiçekli... ''Bu da bunun üstüne olur mu hiç canım!!' diyen bakışlara inat, ''işte bunun için sizden farklıyım'' mesajı verin:)

Mix the prints without fear and hesitation. Polka dot, animal print, geometrical, plaid, striped, floral... And give the message that you're brave and trendy enough to wear them together:)

10 yorum:

Fashistanbuller dedi ki...

Yaaa şimdi desenleri karıştırmakla ilgili bir yazı yazacaktım, seninkini gördüm. Offf şimdi yazamicam, senden görmüş gibi!!! Of of of.

NlyStyle dedi ki...

1. gayet iyi fakat 2. biraz karışık durmuş öyle değilmi??

fashionist dedi ki...

bzm toplumumuz daha alşk diil bu mixlere rüküş olrk algılanblr

Unknown dedi ki...

Zeynep, eminim senin bu konuda söyliycek daha başka şeylerin vardır bekliyoruz:)

Moda-yemek tarifleri, 1. göze hoş gözüküyor çünkü renk uyumu var. 2.si ise alışık olmadığımız için gözümüze karışık geliyor bence:)

fashionist, çok haklısın biz hala siyahla lacivertin kahverenginin giyilmemesi gerektiğini düşünen bi toplumuz puantiye ve ekose birarada görünce insanların tepkisi eminim farklı olucaktır:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bu fikri seviyorum. Bir de farklı desenler birlikte giyilmez diye bir kural çıkarmışlar!

Unknown dedi ki...

Cincim katılıyorum sana kim cıkarıyo bu kuralları anlamıyorum:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

bence de mix and no match:)) zaten bu olayin icinden gelerek yapanla ve sirf moda diye ya da belki fotograflanirim diye yapan oyle farkediyorkiii, cunku o sozde uyumsuz desenleri uymus, olmus gosteren aslinda icindeki! onlari giyenin enerjisi, kendine guveni ve ruhu guzellestiriyor.

Unknown dedi ki...

boomcum cok haklısın eğer giyen kişi içinde kendini iyi hissediyorsa bunu belli ediyor

metozy dedi ki...

stockholden bu fotoğraflar ve yalnız bu kadınlar değil geneli oldukça şık giyenen kişileri görmek mümkün. mesela mavi'de "burası istanbul" derken tasarımlarda aynı havayı yakalamaya çalışıyor. son reklam filminde de bunu görmek mümkün.

http://www.dailymotion.com/video/xd157y_mavi-2010-reklam-filmi_lifestyle

Unknown dedi ki...

metozy, mavinin reklamları şık giyinmeyi değil farklı ve özgün olmayı savunuyor, gerçi sanırım şık derken demek istediğin oydu bu insanlar farklı ve şık olabilmeyi becerebilmişler:)

Twitter Updates