cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

11 Nisan 2010 Pazar

When the summer comes,

Havaların ısınmasıyla gözümüzü çoktan yazlık kıyafetlere diktik bile:) Ben bu yaz upuzun bir elbise alıp, kabile üyelerininkini andıran bolca aksesuar takıp, tribal desenli sandaletler giyip aborjinlere katılmayı düşünüyorum:P Sizin bu yaz için seçtiğiniz favori görünüşünüz nasıl?

When the summer comes, i want to wear a looong dress, tribal jewelleries and sandals! Ten i may attend the aborigines:P What is your favorite look for the summer?

Zara

Mango

Zanotti / Balmain/ Oscar de la renta

11 yorum:

Unknown dedi ki...

zaten o elbiseyi zaradan alcam ben. bayiliyorum uzun elbiselere. bi kac tane var zarada ki de onlarin yaninda yer almali =)

ZET Fashion dedi ki...

Bende kendimi yüksek bel mini şort ve eteklere adicam sanırım :))

Unknown dedi ki...

Sena, bende seviyorum uzun elbise yazın çok kullanışlı oluyor.

Zetcim, istanbulda giymek pek de mümkün olmasa da:)

Adsız dedi ki...

bu yaz tam şıkır şıkırlık yaz olsun, bir sürü kolyeyi - bileziği üstüste takmak istiyorumm.. mahallenin delisi moduna girmekten de korkmuyor değilim (: geçen senenin maxi elbiseleri ve sandaletlerle bir yaz daha geçireceğiz demek. bakalım seneye ne olacak :S
( ne giydim postu bekliyorum aynı zamanda. )
selin haktanır ın sandaletlerini çok beğeniyorum, hotiçe bir uğra istersen.
'ef'

Unknown dedi ki...

EF, ben böyle geciricem isteyen giysin minilerini canım benim tercihim maxilerden yana olucak:) Ne giydim postu bu hafta olamayabilir ama ondan sonraki hafta yeni fotografcımla bişiler planlıyoruz bakalım. Selin Haktanır'ın sandaletlerini bende çok beğeniyorum ama asıl hotiçte bagcıklı düz taban bi oxford begendim hala aklımda:)

Adsız dedi ki...

içim gitmişti o oxford'a :) ama kışa girerken topuklu bir oxford aldığım için orda bekleyebilir dedim, potansiyel müşteri haliyetimi depreştirme benimm :)
haftaya ne giydim postu bekliyorum o zaman :)
öpücük
'ef'

Merve Uğurlu dedi ki...

bende salaş t.shirt ve şort ve fildir fildir elbiseler bolca takı ve güneş gözlüklerimi çıkarmıcam İzmir'de olmam dolayısıyla =))

Unknown dedi ki...

Ef, sen sırasını savmışsın oxfordunu almışsın bidahaki kışa izin vermiyorum:P Tamam ne giydim postu gelcek dont worry:)

Merry, :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ben puantiyelerimi fistolu elbiselerimi ve yüksek bel eteklerimi hazırladımmm! yazı o kadar özledm ki her gün başka bi tarz olmaya adayacağım kendimi:)))

*STYLEBOOM* dedi ki...

by the way, gamzecim resimlerde çok güzelsin de yakından valla sana güzel denmez. güzelötesi bir kadınsın, modada sakın sadece kamera arkasında kalma olur muuu!

Unknown dedi ki...

boomcumm yaz gelsin diye bekliyoruz hepimiz:) Bana diyene bak şu yüzünü aç da millet güzelliğini görsün artık:)

Twitter Updates