cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

6 Ağustos 2010 Cuma

The cherry on the cake, the dot on the I

Pastanın üzerindeki kiraz, I'nın üzerindeki nokta, olmazsa olmazlardır, son dokunuşlardır, tıpkı aksesuarlar gibi. Aksesuarlar arasında en sevdiğimdir şapkalar, gizler ama dönüp baktırır aslında. Yazın şapka takma alışkanlığımızın kışın devam etmemesine hep üzülürüm. Yazın şapka alternatifleri o kadar çoktur ki rengarenk, boy boy şapkalar arasından karar vermekte zorlanırız. Kışın ise bereler alır hemen şapkaların yerini... Ama bu yaz kafamdan çıkaramadığım fedora şapkamla nasıl vedalaşacağım gibi dertlerim kalmadı çünkü kışın bizi çeşit çeşit şapkalar bekliyor:) Christian Dior'un dönem filmlerini anımsatan şapkalarını mı istersiniz, yoksa Hermes'in Charlie Chaplin şapkalarını mı:) Şapkanızla Kenzo defilesindeki gibi bohem şıklık mı yaratacaksınız yoksa Ferragamo gibi maskülen mi? Karar sizin...

Hats are my essential accessories for the summer. When it comes winter, beret takes place the hats which make me feel upset. But this winter there is no reason for being upset because beautiful hats are waiting for us:) I can pick a christian dior hat and seem like an actress from a historical movie or Charlie chaplin with a Hermes hat! i can combine my hat as a bohemian chic like on Kenzo show or masculin like Ferragamo. Pick your hat!!!





2 yorum:

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

Kenzo ve Dior gerçekten çok hoşmuş!!!

http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

We are the Hippies dedi ki...

bu sene ben de şapka çok taktım ve bağımlılık yaptı gerçekten... artı bu tarz aksesuarlar gözdelerim oldu. Tarzı ortaya koyan da bence aksesuarların iyi şekilde kullanılması bence.

Twitter Updates