cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Kara Ross for Tory Burch

Siz de benim gibi nazara inananlardanmısınız? Geçen gün arkadaşım sandaletimi beğendikten sonra taşı düştü, yeni aldığım çantamın fermuarı bozuldu ve ilk kez giydiğim pantolonumun üstüne zeytinyağı döküldü. E tabi nazar değdi yorumları kaçınılmaz oldu:) Israrla hala nazar boncuğu takmasam da Kara Ross'un nazar boncuklu tasarımları fikrimi değiştirmeye yeterli oldu. Tory Burch için 'evil eye' koleksiyonu tasarlayan Kara Ross bilindik alışılagelmiş nazar boncuğu renklerinin ve modellerinin dışına çıkarak yepyeni aksesuarlar tasarlamış. Nazar boncuğu sınırları aşıyor. Elemtere fiş, kem gözlere şiş!

Do you believe in superstitions? I do, especially the evil eye. The evil eye is a look that is able to cause injury or bad luck for the person at whom it is directed for reasons of envy or dislike. It is so common in Turkey. People wear evil eye stone jewelleries in order to protect themselves from the evil eye. Kara Ross designed evil eye collection for Tory Burch. Designs are so unique, especially the first necklace, i love it!!





7 yorum:

uyduruk prenses dedi ki...

nazara cook inanırım,aynen benim de kim neyimi begense mutlaka bi iş gelir başına,ayrıca tasarımlar cok modern:)

Beril Öke Gülen dedi ki...

nazara inanmam, nazar boncuğu dasevmem ama tasarımlar hiç fena görünmüyor..

birinin "aa ne kadar güzel" dediği için değil de "umarım kırlır, bozulur vs." diye düşündüğü yani negatif enerji gönderdiği için o şeyin ya da kişinin başına kötü şeyler olduğunu düşünürüm..

bu yüzden kötü enerjisini hissettiğim insanlardan uzak dururum çünkü onlar kendilerini kolay kolay pozitif düşünmeye yönlendiremezler ve değişime açık değildirler, kalıplaşmış düşünceleri vardır diğer insanlarla ilgili..

yoksa birisi "çantan ne kadar güzel" dedi diye çantanızın sapı kopmaz, "çantasının sapı kopsun, leke olsun, kaybolsun vs." gibi düşüncelere girdiği zaman başına kötü ne geliyorsa gelir.

bazen de sadece tesadüften ibarettir.

Adsız dedi ki...

beril hanım mazur görün ama size katılmıyorum fikrimi belirtmek istedim... cok iyi niyetli tanıdıklarımında , bize gelip begendiği şeylere daha sonrasında birkaç gün bile geçmeden nazar deyip kırılıp döküldüğüne bizzat ve kaç kere şahit oldum.... inanın tecrübeyle sabittir..... nazar olayı farklı bişe.... yani illa kötü düşünen kişilerin nazarı deyecek diye bişey yok hayatta....nacizane fikrimdir... tecrübelerime dayanarak paylaştım... sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

uyduruk prenses, hepimiz nazardan muzdaripiz anlaşılan:)

Berilcim, her zaman kötü niyetten kaynaklanmıyor bence. Bazı iyi niyetli insanların da nazarı değiyor. Hatta ne zaman birşeyi begense nazarı değen arkadaşlarım bile var onlardan korkuyorum artık:)


Adsız, ben de senin gibi düşünüyorum, arkadaş eş dost nazar herkesten gelebiliyor:)

alis dedi ki...

Ben de inanıyorum, herkesin nazarı değebiliyor ama fesat ve kıskanç insanların daha çok değiyor, bu da tecrübeyle sabit. Yine de nazar boncuğunun göz gibi oluşunu itici bulduğumdan takmıyorum :)

TheStreetFashion5xpro dedi ki...

you always post interesting...great blog
follow you follow me too

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

çok güzel tasarımlar sade ve şık...

http://modavehobiperisi.blogspot.com/

Twitter Updates