cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

6 Nisan 2011 Çarşamba

Everybody Loves Pink!

Dün oldukça uzun bir gün oldu. Uzun ve yorucu. Ve hasta edici. Bu sabah korkunç boğaz ağrısıyla uyanmamın ve burnumu çekiyor oluşumun sebebi dündür:) Peki dün neler yaptık?

İlk olarak sabahtan Lux Lounge'da Sephora lansmanındaydık. İçeri girdiğimiz andan itibaren saat kavramımızı kaybettik. İçerisi gece kulübü kıvamında karanlık ama biz barda kahvaltı ediyorduk:))

Ürünlerin bir kısmını deneme şansımız oldu. Sephora'ya yeni gelen Herborist cilt bakım ürünleri favorim oldu. Çinliler cilt güzelliklerini ginsengli bu ürüne borçlularmış. Gerçekten çok hafif. Parfümsüz oluşu da ilgimi çekti.


Bir diğer dikkatimizi çeken marka Cargo oldu. Bu sezon seyahat temasını işlemişler. Posta zarfı şeklindeki makyaj çantası ve seti çok şirin. Jet lag isimli rimeli ise manidar:)



Ürünleri denememek olmazdı:)


Sephora'nın ojeleri minik, renkleri harika. Neredeyse her renk var. Ve ayrıca tırnaktan 2 hafta çıkmayan yapışkan gibi ojeler var ya dantelli olanları gelmişti! Evet istiyorum.


Sonrasında akşam ESMOD'da Vogue online editörü Melis Pekand, Limango alışveriş sitesinden Gülfem Bayraktar ve Womenist.net sitesinden Nazlı Şatıroğlu vardı. Konu Fashion Online olunca bir blogger olarak gitmemek olmazdı. Beni en çok meraklandıran Melis Pekand'ın söyleyecekleri oldu. Eski bir blogger olarak Türk bloggerlar için Vogue.com.tr nin yeni versiyonunda yeni bir proje başlatacaklarının müjdesini verdi. Ayrıca bizlerden gelecek yeni projelere de açık olduklarını dile getirdi. Birçok editörün aksine Melis Pekand'ın samimi ve egolarından arınmış olmasına bayıldım:)


Günün en heyecanla beklediğimiz olayı Binboa'nın yeni Pink Strawberry Vodka'sı şerefine İKSV'deki X Restaurant'ta düzenlediği partiydi. Pembe bir gece hayal etmiştik ama bu kadarını beklemiyorduk:) İçeri girdiğimiz andan itibaren her şey pespembe görünüyordu. Binboa Strawberry'nin yeni şişesine de tadına da bayıldık. Artık yeni favori içkimiz budur!!


Ve gelelim gecenin sürprizine; Tom Ford da partideydi!!! Şaka şaka:) Kendisine çok benzeyen dublörünü garson olarak partiye yollamıştı:P

7 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Hahahahaha Tom Ford yaa süperdi :)))

SWL dedi ki...

ya bu dantelli oje olayını çok merak ettim :) nası bişi ki acaba:S gidip sephoraya bakmalı...

Serap dedi ki...

Tom Ford gecenin bombasıydı :))

Cansın Ekşi dedi ki...

ahaha Tom Ford harika :D

visnetadindaa.blogspot.com

Unknown dedi ki...

SWL, biz de koşup Sephora'nın mağazasına gittik ama daha gelmemişti:)) Beklemedeyiz.

Didem dedi ki...

dantelliyi ilk defa duydum ama fotoğraflar çok eğlenceli görünüyor
check my blog too
http://kucukplastikcicekler.blogspot.com/

sinem dedi ki...

dantel ??? enfes bir şey olmalı

Twitter Updates