cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

30 Nisan 2011 Cumartesi

Royal Hats!

 Düğünün en renkli görüntüleri kesinlikle davetlilerden geldi:) Başbakanın eşi Samantha Cameron dışında düğüne şapkasız katılan kadın olmadı. O da kıyafetini minik bir Erdem tokayla tamamlamıştı. İngiltere ve şapka denilince ilk akla gelen isimler tabiki Stephen Jones ve Philip Treacy olunca şapkalarda da onların imzasını görmek kaçınılmaz oldu. Sıradışı tasarımlarıyla resimlere bakarken bile eğlendiriyorlar:)

Dünyadaki tek şapka inkılabını yapan millet olarak bizde de böyle renkli görüntüler görsek fena mı olurdu:)

Victoria Beckham davete Philip Treacy şapkası, kendi koleksiyonundan bir elbise ve özel yapım Christian Louboutin'lerle katılmıştı. Hamile olduğu için kilolarını saklamaya çalışsa da renk seçimi yüzünden birçok modacı tarafından cenazeye mi gidiyor denilerek eleştirildi.




Prens William'ın ex aşkları da davetliler arasındaydı. Pek de mutlu görünmüyorlar:)


Gelinin annesi ve babası da en az kraliyet ailesinin mensupları kadar şık ve asil gözüküyorlar. Artık kraliyet ailesine katıldıkları için uzun bir eğitimden geçeceklerini biliyor muydunuz?






York prensesleri Eugenie ve Beatrice davetin en abartılı isimleriydi desek abartmış olmayız:)





Stephen Jones'dan söz açılmışken Vakko Moda Merkezi'ndeki Stephen Jones sergisi 7 Haziran'a kadar gezilebilir. Ben de hala gidemedim ama en kısa zamanda gidip bu dahi tasarımcının şapkalarını yakından görmeyi istiyorum.

Vogue TR Mayıs sayısında Nil Karaibrahimgil'in Stephen Jones şapkalarıyla fotoğraflarını ve Stephen Jones'la röportajını kaçırmayın. Ben bayıldım!


source: dailybeast, telegraph, ntvmsnbc

1 yorum:

Adsız dedi ki...

York prensesleri Eugenie ve Beatrice davetin en abartılı isimleriydi haklısın
ayrıcaaaaa en rükş en komik en şaka gibi ennn çirkin isimleriydi deeee
AyŞE

Twitter Updates