cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Haziran 2011 Çarşamba

Akıllı Çoraplar!


Siz de benim gibi ince çorap giyerken kaçıranlardan mısınız? :) O zaman harika bir haberim var. Artık çoraplarımız kaçmayacak. Evet ben de Marks&Spencer'ın çoraplarını deneyene kadar inanmamıştım ama gerçekmiş:) Marks&Spencer akıllı çoraplar geliştirmiş ve her türlü ihtiyaca çözüm bulmuşlar. Kaçmaya dayanıklı, parmak uçları açık, ayağa masaj yapan, kaymayı engelleyici taban özelliği olan, bel ve kalça şekillendirici çoraplar akıllı çorapların sadece bir kısmı:)

Ben de 3 farklı seçeneğini deneme şansı buldum. İlk olarak kaçmaya dayanıklı ve parmak uçları açık olan çorabı denedim. Öncelikle parmak uçlarının açık olması hem açık ayakkabı giyip hem de çorap giymek isteyenler için harika bir çözüm olmuş. Baş parmakla diğer parmaklar arasına bir dikiş koyarak çorabın yukarı kayması da engellenmiş. Peki kaçmaya karşı dayanıklılığına ne diyeceksiniz diye sorarsanız ben 10 puanı verdim. Giydim, çektim, çekiştirdim sonuç mükemmel:)

İkinci olarak bel ve basen bölgelerini korse yardımıyla gözle görülür şekilde toparlayan çorabı giydim. Korse kısmı çok güzel sarıyor ve ayva göbeğime çözüm oluyor:) Parlaklığı da tam kıvamında.

Ve son olarak diğer bir şekillendirici özelliği olan bodyshaperı denedim. Korseli olana göre daha hafifçe toparlıyor ama güzel kıvrımlar yaratıyor. İnce çoraplarla artık barışmaya başladığımı söyleyebilirim:)

Peki fiyatları nasıl diye sorarsanız, diğer ince çoraplara göre biraz daha pahalı. Ama haftada bir çorap kaçırıp atmaktansa, bir tane akıllı çorap edinip uzun süre giymek çok daha hesaplı:)

4 yorum:

NALAN HAZNEDAR dedi ki...

vala parmağı açıkları denemiştim ama kaçmayanını bilmiyordum canım sana katılıyorum M&S çorapları bende denedim tavsiye ederim

Adsız dedi ki...

kaçan çorap derdine artık son:)) pentide de çıkmış kaçmayan çorap 10-15 tl civarındaydı sanırsam onu da bi dene derimm cindrella:)

Unknown dedi ki...

fashion designer, evet bunlar yeni çıkmış ladder resist olarak geçiyor ben pek beğendim:)

Adsız, ben onları denedim kaçmıyor ama yırtılıyor beğenmedim.

4 dedi ki...

Ben bu ince Corap olayini oldum olali hic sevmem:) Ne giymesini nede tutmasini beceremem cunki, muhakak bi aksilik olur... ama bunlari denemekte fayda var demekki, paylastigin icin tskler :)

Twitter Updates