cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Ağustos 2011 Salı

Inglot : Crazy Nail Enamel


Çatlayan oje çılgınlığına Inglot'da katılmış ve bu güzel yaz renklerini bana yollamış. Oje denilince aradığım en önemli özellik ince dokulu olması, akışkan olması, uzun süre dayanması ve kolay çıkması. Tüm bu özellikleri bünyesinde barındırarak ilk defa denediğim Inglot ojeler benden tam puan aldı:) Çatlayan ojenin performansı ise diğer denediklerime oranla çok daha iyi... Ve Dry& Shine damlası harika bir şeymiş. Ojenin üzerine damlatıyorsunuz anında kurutuyor ve parlatıyor. Ojelerin numaralarını da söylemeyi unutmayalım Lila rengi 152 ve çatlayan sarı 211.

It has been a long time since we met crazy nail enamels. Inglot already launched their new crazy enamels and sent me these summer colors to try. A Nailpolish must be fluid, easy to apply and remove. Inglot nailpolishes have all these features. And Dry&Shine varnish is so perfect. You just drop and it dries & shines your nails. The lilac one is 152 and yellow crazy enamel is 211. You should definitely try!

4 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Lila mavi arası rengi uzun zamandır gözüme kestiriyorum. Keşke tırnağına sürüpte foto çekseydin daha fikir verebilirdi bizlere..
hem parlatıcı hem oje ise kulağa çok fonksiyonel geliyor.

http://trendydolap.blogspot.com/

Lumos Design dedi ki...

inglot ojeleri farklı renk seçenekleri ve sizin de saydığınız nedenlerle her daim favorim.

gelinyolu dedi ki...

lilayı çok beğendim.. evimde iki odayı bu renge boyattım duvarda da fena olmadı :)

http://gelinyolu.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

trendydolap, haklısın başka bir postta telafi ederim:))

Lumos, ben de ilk kez denedim ve oldukca memnun kaldım:)

gelinyolu, ben de buaralar odamı boyatmayı düşünüyorum güzel fikir lila olabilir:))

Twitter Updates