cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Miu Miu Sparkly Shoes

Miuccia Prada 1993 yılında Miu Miu'yu kurarken Prada'nın alt markası olarak gençlere hitap etmeyi planlıyordu. Seneler sonra Prada'yı sollayıp bu kadar büyük bir başarı yakalamayı eminim kendisi de tahmin etmemiştir. Ama artık Miu Miu her sezon arzu nesneleri yaratan, modaya yön veren, bir moda evinden ziyade moda devi olmayı başardı. Bu sezon da kalbimizi ışıltılı ayakkabılarıyla çalmayı planlıyor... Topukluları sizin olsun ben bu taşlarla ve zımbalarla süslü sneakerları istiyorum!

When Miuccia Prada headed  Miu Miu in 1993, she aimed to cater the younger customers and be cheaper than Prada. I'm sure that she didn't expect being such a big high fashion company that compare even with Prada. Miu Miu succeed to create desire items on every collections. And this fall, sparkly shoes are desired! You can take the high heels, i need the sneakers!


7 yorum:

plndrkn dedi ki...

hımm evet ben de isteyebilirim...

Hi Spring Time dedi ki...

Alınası, yiyilesi, böyle katlanıp içine sokuşturulası bişey bayıldımmm. Konu ayakkabı olunca en cesur şeyleri bile seçebilirim sanırım :)


http://betulove.blogspot.com/

Dulcie_ dedi ki...

Sabah giydiğim ayakkabı yüzünden ayaklarım su toplamışken uzun süre ayakkabılara bakamam bile diye düşünürken karşılaştığım şeye bak.. Çok güzellermiş..Özellikle gri olana bittim..

modafobik dedi ki...

Aman Tanrım! Şuan ağzım açık hii :O

uyduruk prenses dedi ki...

bence de cok hoşlar:)hani hep topuklu ayakkabıdır ya kokoş olan,işte bunlar bu kalıbı yıkmış bence:)

Adsız dedi ki...

Aşığım aşıkk.

http://seravgul.blogspot.com/

Laura Bray dedi ki...

Oooooooo, pretty, pretty sparkles! Love these shoes!

-Laura xox
http://wrinkleintimevintage.blogspot.com

Twitter Updates