cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Pink Blazer

Ceket ne kadar erkeklerin dünyasına aitse pembe de o kadar biz kadınların rengi... Kadınlar ceket giymesin ya da erkekler pembe giymesin demiyorum tabi ki:) Ama pembe bizim rengimiz işte, bize ait bir rengin olmasını seviyorum. Bunu söyledikten sonra siyah-gri-beyaz ağırlıklı dolabımda tek bir pembe hırka olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum:) Ve bu sezon dolabıma pembe bir ceket eklemek istiyorum. Maskülen görünümüme renklerle feminen bir dokunuş hiç fena olmaz! Hem zaten uzun bir süre sokaklarımızda pembe ceket giyen erkeklere rastlayamayacağımıza göre bırakın bunun keyfini çıkaralım:)

If jacket belongs to mensworld, color pink belongs to ours! It doesn't mean men shouldn't wear jacket or women must not wear pink. But pink is our color, i love having a color just for us:) Then i glance my black based wardrobe and realized that i only have pink cardi:) But i'm sure that i need a pink blazer for the next season. Let's enjoy the masculine touch of blazer and feminine touch of the pink!








11 yorum:

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Postuna linkle beyaz blazer konulu bir post yayımladım. Umarım sakıncası yoktur:
http://alisverisdanismani.blogspot.com/

TuubAshlee dedi ki...

2. fotoğraftaki pek şahane duruyor.

MKBL dedi ki...

Ceketler çok güzel. Kızım pembe hastası hatta aramızda şöyle bie diyalog bile yaşnadı.''Anne bana Atatürk al ama Pembe olsun'' :):)

my lifebook dedi ki...

Yarayan kanama tuz bastın cindrella:( Geçen sezon Zarada muhteşem bir adet fuşya blazer vardı ve ben kaçırdım, bu sezon bulup alırsan burdan bize haber vermeyi de unutma:)

Seda Maç dedi ki...

birisi fuşya blazer derse hemen orda biterim :) yine öyle yaptım çok seviyorum ya iiyiki var

Adsız dedi ki...

son resimdeki pembe blazeri nerden bulabiliriz? :))

Unknown dedi ki...

son resimdeki blazer zara, indirimde kaldıysa bulabilirsin hala.

modafobik dedi ki...

Hiii bakın şu feministe dermişim hehe :) Tabi kadın için bambaşka bişi bu pembe, ceketteki havası da tartışmasız süper. Yalnız erkekte çok ciddi bir takımın altına pembe çorap gibi hoş detaylarla baya eğlenceli kobinler yaratılıyor, işte biz de seviyoruz pembeyi! *Mızıkçılık, mırın kırın hehe :D

Evy dedi ki...

neguzel bir post, neguzel bir blog: BAYILDIM
http://maffionista.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Modafobik, sokakta görmek istediğimiz hareketler bunlar ama maalesef sayıca hala cok az:)

Evy, teşekkürler:))

Unknown dedi ki...

anneler ve ailenin diğer üyeleri daha çocuk doğmadan kızlarına pembe herşeyi alıp erkeklere de diğer renklerle başbaşa bırakırlarsa daha çok zamanımız var sokakta pembe ceketli erkek görmemimiz için.:)
Ama onları görene kadar pembe ceketin tadını çıkarmak gibisi de yok:))

sevgiler

Twitter Updates