cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

8 Eylül 2009 Salı

Lindsay's Jumpsuit

Lindsay Lohan havaalanında jumpsuitiyle böyle görüntülenmiş. İlk bakışta bana iki ayrı parçaymış gibi gözükse de 2. fotoğrafta anlaşılıyor ki giydiği jumpsuit... Özellikle düğme, ilik ve belindeki taşlı kısma bayıldım. Babetleriyle tamamlasa da düğmelerini açarak oldukça sexy gözükmüş... Arkasındaki bavulların kendisine ait olduğunu varsayarak gittiği yerde bol bol kıyafet değiştiricek diyebilirim:)

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

9 yorum:

eylül dedi ki...

Bu hatunu çok ender böyle şık görebiliyoruzz.Kesim kaliteli olunca çuval bile havalı oluor =)Şapkası da oldukca hoş şu sıralar böyle bir şapka arayışındayım.bir de eve az önce geldim zara yapmış yine yapacağını zımbalı siyah botlar harika bilmiorum görüdün mü ama canımızı çok yakacak gibi sevgiliye son 2 saattir 10 dk bir ayakkabılar çok hoştu dimi diye şımarıyorummm =))

Unknown dedi ki...

eylül haklısın lindsay genelde ya cok abartılı ya cok pacoz cıkıyo karsımıza ama bu seferki kıyafetini cok bgendim:)Bende tüm yaz buna benzer beyaz bi şapka istedim ama bulamadım. Ehuhe zaranın yeni sezonuna baktım ama zımbalı bot görmedim gözden kaçmış olmalı sevgiliye fazla diretirsen belki hediye olarak sana geri döner en yakın zamanda:) Bende zarada diz üstü çizme gördüm düz tabanlı aynı taktiği yapsam benimkide alırmı:P

Unknown dedi ki...

Tulumu da güzelmiş ama ben asıl şapkayı beğendim!

Eylül dedi ki...

Forever21'de (yeni sezona bir giriş yapabilirseeee) sanırım bu tür şapkalar bolca olacak gecen sezon da oldukca geniş bir şapka yelpazesi vardı takipteyim bende bide bilemiorum bulabildin mi ama bir ara yüzük arayışındaydın ben bi sürrü yüzük aldım forever'dan fiyatlar da çok güsel bir bak istersen;)

Sevgiliden sonuç almaaak üzereyimmmmmm=) Almaz mı alır tabi bide gözlerini hafif büyült şöleeee masum bir tavırla uzaklara dal biraz ''neoldu aşkım ne düşünüorsun'' sorusuna da iç geçirip ''Hımm ayakkabılar..''Çok güzellerdi dimi'' de bitti ayakkabılar senindir =)))) biliorum sölediğin çizmeleri 230 civarı etiketi vardı sanırım botlar yeni gelmiş 2 hafta önce yoktu zara da onlar da 200 etiketlenmiş :S hayırlısı diyorum.=)
Bu denli samimi ve içten oldugun için teşekkür etmek de isterim.
Seni izlemek çok zevkli.
Başarılar canımmm

Unknown dedi ki...

Style by T, tulum bende kalsın sen şapkayı al:P

Eylül, forever21 e bende bakıyorum cok ucuz ve cok güzel şeyler oluyo ama yurtdışından bişiler almak beni biraz korkutuyo ya kargoda kaybolursa falan:)
Yeni botlarını güle güle kullan canım o zaman:)
Ben teşekkür ederim beni takip ettiğin için ve böyle güzel yorumlar bıraktıgın için:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

benim küçükkken bir tulumum vardı tuvalete gitmem gerektiğinde komple soyunmak zorunda kalmaktan nefret ederdim o yüzden bu trend akımına kapılamadım bir türlü o geliyor hep aklıma :) ama çok güzelmiş :)

Unknown dedi ki...

Bunun Lindsay olduğuna inanamadım :)uzun zaman sonra böyle şık görüyorum babetlerinede bayıldımmm

Unknown dedi ki...

Siu, hiç öyle düşünmemiştim sanırım haklısın biraz kullanışsızz:)

Mia, şapka gözlük filan kamufle olmuş yoksa cıkardıgı fotografları vardı şık görünüyo demezdin:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

dudakları çok kötü oldu bu kızın.. tulum harika.

Twitter Updates