cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

15 Eylül 2009 Salı

Push that button!!

Dün ders seçim günümüzdü ve İtü'de okuyan tanıdıklarınız varsa bunun nasıl bir işkenceye dönüşebildiğini az çok biliyorsunuzdur , bilmeyenler için de şöyle anlatıyım bikaç gün önceden heyecan başlar, acaba kontenjanlar dolmadan istediğim hocadan ders alabilicekmiyim diye sorular aklımızı yorar, kayıt saatinde herkes sisteme doluşur ve saatlerce ders seçmek için bilgisayar başında yaşamaya başlarız ama dün hayatımın bir ilki gerçekleşti ve 10 dakika içinde tüm istediğim dersleri aldım, Evet baya şanslı günümdeydim:)


Neyse konumuz bu diil tabi:) Geçen cuma günü pazarda bir sürü eski düğme satılan bir tezgahta bu dikilebilir metal zımbalardan buldum. Ne kadar güzel olduklarını eve gelince farkettim keşke daha fazla alsaydım dedim:/ Aldıklarımla yetinip yeni şeyler yapıyorum ama biraz daha bekliyceksiniz:)

Image and video hosting by TinyPic


Bunlar da aldığım diğer düğmelerin bi kısmı, o kadar güzellerdi ki dayanamadım sanırım hepsini bi şalımın üzerine dikicem. Altındaki yılan derisi görünümlü kumaşla da alttaki resimde Ashley Olsen'ın ki gibi bi çanta yapmak istedim, yapabilicekmiyim emin diilim bekleyip görücez:)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

9 yorum:

zui dedi ki...

hacettepede de aynı işkence yaşanırdı!

bayıldım düğmelere n eler çıkcak merak ediorm
ayrıca o çanta da olursa mükemmel olur

Moda Gezegeni dedi ki...

Süper! yapınca hemen paylaş canım çok merak ettim:) hatta ben de deneyebilirim:)

Doorstepping dedi ki...

Hakikaten çok güzellermiş, çok kaliteli duruyorlar! DIY'leri bekliyoruz!

Adsız dedi ki...

bende gazi mühendislik'te okuyorum.Maalesef kayıt döneminde neredeyse laptomumla birlikte uyuyorum.

Adsız dedi ki...

Takip ettiğim biriyle aynı üniversiteden olmak şaşırttı beni. Hangi bölümdesin bakayım bir de bölümdaş çıkarsak? Kiyacıyım ben. :)

Eylul dedi ki...

Ahhh o isgenceler sadece ITU ye has deil benim bildigim(Arkdaslarım bir cok Uniye dagilmıs durumdaydı)Hemen hemen tum uniler de ayni sorun yasaniyor bende az sikinti yasamadim hatirlamak bile istemiorum o gunleri.Kolay atlatmana sevindim.
Dugmeler supermis yine doktureceksin gibi geliyor bana babamin mesleginden dolayi ben de de yiginla deri bulunuyor eger canta istedigin gibi olursa bende deneyebilirim.Bir de dugmeler cidden cok hos aslinda bir deri parcasindan hafif kalin bir bileklik yapilip uzerine dikilebilir oda cok hos olur bence hem sezona da uygun olur.Bende hemen dugme arayisina girecegim.Taze ve hos fikirlerin icin cok tesekkurler canim.
sevgiler

Unknown dedi ki...

zui, demekki itü ye has diilmiş bende yıllarca üzüldüm durdum:) çanta konusunda yardıma ihtiyacım var biraz galiba ama ugrasıcam bakalım:)

moda gezegeni, yapılınca ilk halini gören siz olucaksınız hemen buraya koyucagıma şüphen olmasın:)

cosmagenda, gelicek gelicek yoldalar:)

adsız, meğer tüm ünilerdekilerin şikayeti buymuş da kimse ses cıkarmıyomuş:)

tıs, yok bölümdaş diiliz ben maslak kampüsünde diilim baska kampüsteyim ama daha fazla deşifre etmiyim kendimi:) ama bu dönem KMM dersim var fakültenizde:)

Eylül,evet itüye has diilmiş boşuna üzülmüşüm biçok ünide öyleymiş:) Benimki deri görünümlü kumaş çanta formuna sokmak için nası kalın hale getiricem onu düşünüyorum içine bişey koymam lazım ama ne??:/

Adsız dedi ki...

Mimarlık da olabilir tekstil de zaten Maslak'ta bakımlı kız bulmak zor. Tahmin etmiştim zaten. :)

Unknown dedi ki...

tıs, maslak'ta da güzel kızlar var arada rastlıyorum haklarını yememek lazım:)

Twitter Updates