cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

5 Mart 2010 Cuma

A Little Trip to Galata!

Bu kadar zaman Galata'ya gitmemekle önyargılarımın kurbanı olmuşum. Taksim'i pek sevmem o yüzden Galata'yı da hep es geçmişim. Bugün Zeynep'le gidince büyük bir hata yaptığımı anladım. Siz de bugüne kadar benim gibi Galata'ya gitmediyseniz işte gitmeniz için 3 sebep:

1- Genç tasarımcıların birbirinden güzel yaratıcı koleksiyonlarını birarada görme fırsatı bulabilir,
2- Beğendiğiniz tasarımlara çok uygun fiyatlarla sahip olabilir,
3- Hem de güzel bir gün geçirebilirsiniz. Bilmem yeterli oldu mu:)

İlk olarak Laundromat'a uğradık. Ceyda'nın güleryüzüyle karşılaştık ve çok güzel ürünler seçtik. Ardından Building'e, Bahar Korçan'a, La Mariquita'ya ve Lastik Pabuc'a uğradık. Şu aralar Galata'ya gitmek için en uygun zaman denilebilir çünkü heryere yeni sezon gelmek üzere dolayısıyla tam indirim dönemi:) Güzel bir havayı fırsat bilip gidilesi... Seçtiğimiz ürünler için ise sizi bir süre bekleticez, Elele'nin Nisan sayısında...

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

8 yorum:

janel dedi ki...

keske bende istanbulda yasasam galataya da taksime de bayila bayila giderdim herkesin yerine :)

ZET Fashion dedi ki...

A little trip de bloguma alabilir miyim bir süpriz olabilir :)

NlyStyle dedi ki...

süper iple çekiyorum elle dergisini

Style Tricks dedi ki...

Taksim'i ben de pek sevmem ama Galata bir harika! :)

DB JUNK dedi ki...

Koltuk çok güzel:)

Unknown dedi ki...

:) Kendileri boyamışlar sanırım, bende görünce çok sevdim.

Adsız dedi ki...

Bir süredir blogunu okuyorum ve bir şey çok dikkatimi çekiyor. Türkçe'de bazı -de ve -da lar ayrı yazılırlar. Bazı -ki lerin ayrı yazıldığı gibi. Ama sen bundan haberdar değil gibisin. İşin enteresan kısmı üniversite okuyor olman! Ne desem bilemiyorum gerçekten!!!

Mesela en son yazdığın cümle;

"Kendileri boyamışlar sanırım, ben de görünce çok sevdim." yazılır. bende diye yazılmaz. Eğer bu koltuktan bende de var dersen ilk -de gördüğün gibi btişik yazılır. Fakat son -de yine üstteki cümledeki gibi ayrı yazılır. Bunları sırf artık bu gördüğüm imla hatalarına inanamadığım için yazıyorum. Yoksa senin bu yaştan sonra bunları öğrenebileceğine zaten hiç inanmıyorum.

Unknown dedi ki...

Adsız, yazım kurallarına blogumda oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ama gözden kaçan yanlışlar elbet olacaktır. Dergilerde gazetelerde bile hergün onlarca yanlış varken tutup bu konuyla bana gelmenizi yadırgadım. Yazılarımı hazırlarken tekrar tekrar okuyup yanlışlarımı düzeltiyorum. Yine de vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkürler.

Twitter Updates