cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Trend Hunter: Bullet Necklace

Bu aralar aksesuar beğenmeyen bünyem, kristal taşlarla bezenmiş boş mermi kovanlarına fazlasıyla bayıldı! Silahları değil boyunlarımızı süslesinler...

In these days, i couldn't like accessories easily but these bullet necklaces are amazing! Bullets + gems = perfectness! I wish a world that bullets are not for guns just for necklaces...




source: pinterest, stylescrapbook

6 yorum:

Serap dedi ki...

Hemen bir DIY olarak ele alınmalı ;)

Unknown dedi ki...

evet düşünüyorum yapmayı bakalımm:)

Adsız dedi ki...

Haha çok güzel düşünülmüş,bayıldıımmm :)

http://kendincee.blogspot.com/

alis dedi ki...

Ben de şurada:

http://www.bonadrag.com/index.php?l=product_detail&p=426

görüp yapmak istedim, hatta boş kovan da bir sürü buldum, ama içine sığdırabileceğim böyle kristaller bulamadım. Sen böyle güzel taşlar bulursan paylaş lütfen.

Unknown dedi ki...

alis, boş kovanlar deliniyor mu peki?? Ben önce işe boş kovan bularak başlamayı planlıyorum ardından kuvartz falan alıp yontamazmıyım diye kafa yoruyorum:)

alis dedi ki...

Haha taşı bulsam da deldirmekte takılırmışım :) Gerekli aletle delinir tabi, böyle innncecik uçlu matkaplar oluyor. Taşı kendin yontman biraz imkansız bence, ama böyle çeşit çeşit ham halde taş satan dükkanlar olurdu eskiden Kadıköy'de, hala varlar ise onlarda taş da yontturulur, delik de deldirilir bence. Baktık astarı yüzünden pahalıya geliyor, Etsy'de 40 dolar civarı bir sürü var, ama ben buna 40 dolar verir miyim, vermem :)

Twitter Updates