cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

23 Eylül 2011 Cuma

Say hello to CocoCrafts!

Kadınların hep ayakkabılar için deli olduğu söylenir bendeyse durum biraz farklı; benim için çanta ayakkabıdan daha önce gelir:) Bir de böyle güzel çantalarla karşılaşınca size de bahsetmeden olmaz.
Cococrafts'ın tasarımcısı Ece'nin çantalarını ilk olarak Nevin'in butiğinde gördüm hemen sordum kimin bunlar diye... Sonra Nevin Cococraft çantalara bayıldığımı unutmamış ve gelirken bir tane de benim için getirmiş. İşte Cococraft'la aşkımız böyle başladı:)

Ece; gözlük kabı, cüzdan, clutch kumaşlarla yapılabilecek her çeşit çanta yapıyor. Kumaşları da yurtdışından geliyor. Dışına bakıp bayılabilir, içini açınca ayılabilirsiniz, benimkinin içi puantiyeli pek şeker bir kumaşla kaplanmış. Son olarak Cococraft'lara nasıl sahip olabiliriz diyorsanız işte Ece'nin blogu http://coco-crafts.blogspot.com/ . Tükenmeden siz de bir cococrafts kapın!

7 yorum:

cococrafts dedi ki...

Şu anda "güne nasıl mutlu başlanır?"'ı öğrendim. :)) Gamze çok çok teşekkür ederim. Harika bir yazı. Böyle düşündüğünü bilmek beni çok sevindirdi.

sinem_tezel dedi ki...

hiç kıskanmadım...

Fikriye Filtresiz dedi ki...

ben de çanta konusundaki yorumuna katılıyorum. pazardan bile ayakkabı alınabilir ama kalitesiz görünen bir çanta asla. Çanta güzel oldu mu tüm outfitin rengini değiştirir. Ayakkabı sadece dikkatli gözlere, çanta herkesin gözüne çarpar.

essu dedi ki...

çanta bencede cok önemli cok tatlı hayırlı olsun :)

Cansın Ekşi dedi ki...

çanta çok zarif ve tatlı.Hoşuma gitti hayırlı olsun :)

visnetadindaa.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Grçekten çok şirinler :)

modafobik dedi ki...

Eevet evet aynen, çanta bi şahane :)

Twitter Updates