cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

19 Temmuz 2011 Salı

Folding fan, not just an accessory!

Origamiyle ilk tanışmanızı hatırlıyor musunuz? Durun ben hafızanızı taramanıza yardımcı olayım. Hani kağıtları alır ufak pliler halinde bir ters bir düz katlardık. Evet hatırladınız yelpazeler yapardık! Yelpazeyle ilgili anılar bununla bitmez, misafirliğe gittiğimiz evlerin duvarlarında kocaman manasız üzeri desenli yelpazeler olurdu, bir de yaşlı teyzelerin muhakkak çantalarında olur muhtelif yerlerde çıkarıp sallamayı ihmal etmezlerdi.

Yelpazeyle ilgili anıları bir kenara bırakıp, yelpazeleri ele alma vaktidir! İşlevsel birer aksesuar olup çantada mutlaka yerini almalıdır. Güneş gözlüğünüzü unuttuğunuzda nasıl hayıflanıyorsanız, yelpaze için de aynısını yapmanızı temenni ederim:) Biraz kendinizi geliştirip flamenko yaparcasına yelpaze sallamayı, kapayıp açmayı da ihmal etmeyiniz:)

Do you remember your first origami? It was probably a folding fan! It was a nice memory from my childhood. Now it's time to have a fancy fan, it is not only an accessory but also necessary for the hot summer! 



1 yorum:

Seda Maç dedi ki...

bir topuklu ayakkabı manyağı olarak elbise sandalet ikilisine de karşı koyamıyorum doğrusu =) harikalar bunlar

buarada zaten googledan izliyordum birde twitterdan izledim oh iyi ettimmmmmm =)) mucx

Twitter Updates