cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Aralık 2009 Çarşamba

Fascinators!!!

Gossip Girl dizisiyle başlayan taç akımı bizi kesmez oldu. Tüyler, boncuklar, çiçekler... Son nokta ise fascinatorlar. Daha çok özel günler için tasarlanan bu saç aksesuarları kıyafeti tamamlamakla kalmıyor önüne geçiyor. Doğru kullanıldığında ise hayran bakışları üzerine toplamakta çok başarılı:) Yaklaşan yılbaşı için güzel bir ayrıntı olucaktır. Sadece yılbaşıyla sınırlı kalmayın, doğumgünleri ve düğünleri de listeye ekleyin. Ayrıca çok da güzel diy projesi olur, hem kolay hem de yaratıcılıkta sınır yok:)


We are addicted to hair accessories because of the Gossip Girl, aren't we?:) We moved the headbands one step forward, time to wear fascinators! They are not the accessories, they are part of the outfit. You can turn all heads to you... And also you can make a diy project, they are easy to do, Try!

Bow_detail_fascinator_at_asoscom

fascinator6

230474128

fascinator



image001

Bu da benim küçük fascinatorım. Gösterişlileri gördükten sonra biraz sönük kaldı biliyorum:) Tül eldivenlerle beraber yılbaşı gecesi takıcam. İngiltere H&Mden haftasonu ablam aldı. Şapka 4.99£ , eldiven 3.99£. Türkiye'de ise Accessorize'da benzer aksesuarlar bulabilirsiniz.
And this is my tiny fascinator. I will wear it with lace gloves on new year celebration. My sis got them from UK H&M. Little cap is 4.99£ and the lace gloves are 3.99£.

6 yorum:

Beetle dedi ki...

ay bunlari gorunce aklima hesionka geldi:) onda gormustum ilk gercek hayatta oyle tullu sapka kullanildigini :D cok sekerler ama ya

mughetto dedi ki...

Şirinmiş,çok beğendi,bende istiyorum :)
Atlas Pasajındaki bir mağazada tüllülerden vardı..Arayan varsa eğer söliyim.

ŞIKELLA dedi ki...

çok ciciler bunlar :)

Eva's Fashionland dedi ki...

cok guzel bende dun coco chanel de gordum hsnı boyle ufak parca tul degıldı baya buyuk parca tul parcası sapkalarının ustunden sarıp arkada bağlamışlardı :) ilk şaşırdım bıraz ama öyleymiş demek bi ara bnde blogumda yer vermeliym tşkler cnm

madammoda dedi ki...

Uww cok guzeller, yilbasi icin kirmizi elbisem hazir, simdi sira bunlarda demek ;))

Unknown dedi ki...

Betül, hesininkilerde çok şirin:)

mughetto, arayan varsa artık aramıyodur teşekkür ederiz:)

ŞIKELLA, bencede:)

cupcake, bende bi türlü izleyemedim coco chaneli en sonunda dün dvdsini aldım bakalım ne zaman izlerde görürüm:)

madammoda, hazırlıklara erkenden başlamışsın:) aksesuarları da unutma lazım:)

Twitter Updates