cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

15 Ocak 2012 Pazar

Sunday means ...

Pazar günü bizim ailece evde balık yeme günümüz... Salata yapımı her zaman olduğu gibi bende. Pazar demek huzur, muhabbet, bir arada geçirilen bir kaç saat demek. Merak ediyorum sizin pazar ritüelleriniz neler?

Sunday means peace, chatting and few hours gathering together for traditional sunday fish dinner! I always make the salad, daddy buys the fish and we eat all together... What does sunday mean to you?


7 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel, ayrıca canım balık çekti :)

PD dedi ki...

Lunapark Queen'e katılıyorum fotoğraflar çok güzel ve benim de canım balık çekti :) Şanslıyım çünkü bizde de aynı durum var ve salata görevi bende, birazdan hazırlamaya başlarım bende :) Afiyet olsun!

http://iconicmouse.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ailecek haftada 1 günün özel olması çok güzel, bizde de pazar günü arkadaşlarla dışarı çıkılmaz,aileye ayrılır:)

htpp://yagmuryucel.blogspot.com

my lifebook dedi ki...

:)))Ritüel her pazar bizde de aynı ve salata işi bende. Ama benim salatam hep çok roka+ az domates+ tek diş sarımsak:)Afietler olsun, fosforunuz bol olsun!

zeys dedi ki...

Pazar gunu klasigidir kesinlikle balik:)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

chfashiontrend dedi ki...

pazar günü benim için kahvaltı günü demek...kahvaltı davetleri yaparım veya dışardakahvaltı düzenlerim ben...en güzel kahvaltılarımız pazar günleri oluyor...sevgiler

Trends by sevi dedi ki...

Bizim balık gunümüz CUma gunleri. Pazar gunleri genellikle evde geçirilir ve film, gezi programları ve belgesel eşliğinde kahve keyfi yapılır. Bir taraftan dergi okunur bir taraftan hayaller kurulur ve gezi programları yapılır.

www.trendsbysevi.blogspot.com

Twitter Updates