cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

18 Ocak 2012 Çarşamba

RareBlossom

Her gün cildinize sürdüğünüz ürünler konusunda ne kadar duyarlısınız? İçeriğindeki zararlı maddeleri ne kadar iyi tanıyoruz? Parabenler, yapay boyalar, sentetik kokular... Cildimizi koruduğunu, güzelleştirdiğini düşünürken daha çok zarar verdiğimizin farkında mıyız?

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin ilk organik kozmetik markası RareBlossom'ın fabrikasını ziyaret ettiğimizde anladım ki markanın kurucuları Neylan ve Semih Dinler çifti en son teknolojiyle donattıkları fabrikalarında her şeyin en iyi olması için büyük çaba ve özveri gösteriyorlar. Laboratuvarlarda aylarca süren çalışmaların sonucu üretilen, yüzlerce kontrolden geçen ürünler, her şeyin en doğalı ve en katkısızını oluşturmak için çalışan bir ekip... Sonuç içinize sinerek, güvenle kullanabileceğimiz organik ürünler!

Doğaya duyarlılıkları, geri dönüşüme verdikleri önem ve ürünlerin hayvanlar üzerinde denenmiyor olması ise kesinlikle takdire şayan!

Üzüm çekirdekli peeling ve onarıcı bakım yağı... Kokuları, dokuları ve kullandıktan sonra hissettirdikleriyle bende bağımlılık yaptılar.

Rareblossom hakkında daha fazla bilgi ve organik kozmetik ürünlerin arasında küçük bir gezinti için http://www.rareblossom.com/

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ve şimdi reklamlar

Unknown dedi ki...

şimdiye kadar denemediğim memnun kalmadığım hiç bir ürünü okuyucularıma tavsiye etmedim etmem. Gerçekten işini iyi yapan markaları da blogumda paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum.

Adsız dedi ki...

reklam kokan hareketler bunlar

cyda dedi ki...

teşekkür ederiz, memnun kaldığın ürünleri bizimle paylaşman çok hoş bence. reklam kokan hareketler yorumunu da çok begendim ayrıca. e madem öyle kıyafetlerini aksesuarlarını nerden aldıgını da yazmasın neme lazım belki onlar da reklam kokar. sevgiler cindrella :)

Ahu dedi ki...

Buna reklam demek cok acimasizca olur. O kadar buyuk emek ve ozveri varki bu urunlerin arkasinda. Ve gercekten organik zararli tek bir madde yok bu urunlerde. O kadar sevgiyle uretilmislerki, bu posta simdi reklamlar diye yorum birakmak bana acimasizca geldi. Bence once magazada icerigine kadar inceleyip, tester deneyip ondan sonra buraya yorum birakmak daha mantiklica bir hareket olurdu.

Sevgiler
Ahu

Shelby dedi ki...

Çok merak ediyorum ben bu Rare Blossom ürünlerini, deneyip de fikir paylaşmak yanlış değil bence:)

www.colorante-bea.blogspot.com

Twitter Updates